skip to Main Content

Aquests esdeveniments estan totalment enfocats al públic adult i busca no només realitzar una competició esportiva sinó que el participant pugui gaudir d’una experiència diferent a la platja de Mataró. La pàgina web serà el motor per on ens dirigim al nostre públic. Els nostres partners son una peça clau en el desenvolupament dels Funatic Games. Organitzem diferents tipus d’esdeveniments (olimpíada, 24 hores, d’un sol esport,…)

sports-funatics-14
sports-funatics-19

FUNCIONAMENT:

Els equips participants hauran de crear una imatge pròpia per a participar als Funatic Games (mateix color de roba, disfressa, complements…).

A l’arribada, cada capità, qui s’ocuparà de representar al seu equip, confirmarà la presència dels participants i rebrà el pack de benvinguda i una polsera.

La durada de la competició serà de 10 hores aprox., basat en dos torns (classificacions i fases finals) i una ceremonia d’entrega de premis. Durant els Funatic Games hi haurà un fil musical amb un presentador que anirà animant i informant de les diferents activitats, i recordant les diferents accions per evitar lesions i insolacions.

Cada equip participarà d’un mínim de 5 partits, i podràn visualtzar les classificacions en les diferents taules repartides per l’espai de la platja. Un cop finalitzades les fases finals es realitzarà una entrega de premis per als guanyadors, no només de les competicions sinó també dels diferents sorteigs i/o activitats lúdiques.

MÉS INFORMACIÓ
sports-funatics-27
sports-funatics-26
sports-funatics-22
sports-funatics-16
icon-sports-funatics

RESERVA AMB NOSALTRES!

Omple les dades del formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres.

Nom y Cognom
Telèfon
Email
Nom equip
Esdeveniment
Missatge
He llegit i accepto la política de privacitat

bg-sports-funatics
Back To Top